MagniVisor™ with 4 Lenses (1.5x – 2x – 2.5x – 3x) – Carson

69.00

Ο Pro Series MagniVisor™ Deluxe (CP-60) είναι ένας εργονομικά σχεδιασμένος μεγεθυντικός φακός με φωτισμό LED που φοριέται στο κεφάλι, ιδανικός τόσο για χομπίστες όσο και για επαγγελματίες.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: CP-60 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Περιλαμβάνει τέσσερις εναλλάξιμους ακρυλικούς φακούς κοπής ακριβείας με μεγεθύνσεις 1,5x, 2x, 2,5x και 3x, επιτρέποντας ευέλικτη χρήση σε εργασίες όπως ο σχεδιασμός κοσμημάτων, η κατασκευή μοντέλων και οι λεπτομερείς επιθεωρήσεις. Η αφαιρούμενη λυχνία LED, που τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), λειτουργεί και ως αυτόνομη πηγή φωτισμού. Ελαφρύ, άνετο και ρυθμιζόμενο, είναι ιδανικό για εργασία χωρίς χέρια.

  • Ευέλικτες επιλογές μεγέθυνσης – Περιλαμβάνει τέσσερις εναλλάξιμους φακούς με μεγέθυνση 1,5x, 2x, 2,5x και 3x για ποικίλες εργασίες.
  • Εργονομικός σχεδιασμός – Το ελαφρύ, ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής εξασφαλίζει άνεση κατά την εκτεταμένη χρήση, ιδανικό για εργασία χωρίς χέρια.
  • Ενσωματωμένος φωτισμός LED – Φωτεινός, ομοιόμορφος φωτισμός με αποσπώμενη λάμπα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη πηγή φωτός.
  • Φακοί υψηλής ποιότητας – Οι ακρυλικοί φακοί κομμένοι με ακρίβεια συνοδεύονται από πανί καθαρισμού μικροϊνών και προστατευτική θήκη για τη διατήρηση της διαύγειας και της μακροζωίας.
  • Ευρύ φάσμα εφαρμογών – Ιδανικό για χομπίστες, χειροτεχνία, σχεδιασμό κοσμημάτων, κατασκευή μοντέλων, ανάγνωση και άλλες λεπτομερείς εργασίες χαμηλής όρασης.

Ο Pro Series MagniVisor™ Deluxe (CP-60) είναι ένας ευέλικτος και εργονομικά σχεδιασμένος μεγεθυντικός φακός που φοριέται στο κεφάλι με φωτισμό LED, ιδανικός για ένα ευρύ φάσμα εργασιών ακριβείας. Είτε είστε ερασιτέχνης, επαγγελματίας ή απλά χρειάζεστε βοήθεια σε εργασίες χαμηλής όρασης, αυτός ο μεγεθυντικός φακός προσφέρει μια λύση χωρίς χέρια για να βελτιώσετε την οπτική σας εμπειρία. Ο MagniVisor™ Deluxe έρχεται με τέσσερις εναλλάξιμους ακρυλικούς φακούς κομμένους με ακρίβεια, προσφέροντας μεγεθύνσεις 1,5x, 2x, 2,5x και 3x, καθιστώντας τον προσαρμόσιμο σε διάφορες εργασίες, από λεπτομερή σχεδιασμό κοσμημάτων έως περίπλοκη κατασκευή μοντέλων και όχι μόνο. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει άνεση κατά την εκτεταμένη χρήση, ενώ το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή σε οποιοδήποτε μέγεθος κεφαλιού. Η ενσωματωμένη λυχνία LED, η οποία τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), παρέχει φωτεινό, ομοιόμορφο φωτισμό για να φωτίζει τον χώρο εργασίας σας, εξασφαλίζοντας σαφήνεια και μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών. Ο λαμπτήρας είναι αποσπώμενος και διαθέτει μαγνητική βάση, επιτρέποντας τη χρήση του ως αυτόνομη πηγή φωτός όταν χρειάζεται. Αυτή η διπλή λειτουργικότητα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ευκολίας, καθιστώντας το ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χώρο εργασίας. Οι φακοί φιλοξενούνται σε προστατευτική θήκη και συνοδεύονται από πανί καθαρισμού με μικροΐνες, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν χωρίς γρατζουνιές και σε βέλτιστη κατάσταση για παρατεταμένη χρήση. Ο μηχανισμός γρήγορης εναλλαγής φακών σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα μεγεθύνσεις εν κινήσει, χωρίς να διακόπτετε τη ροή εργασίας σας. Είτε εργάζεστε σε ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, είτε ασχολείστε με λεπτομερείς τέχνες και χειροτεχνίες, είτε επιθεωρείτε λεπτές εκτυπώσεις, ο MagniVisor™ Deluxe της σειράς Pro προσφέρει την ακρίβεια, την άνεση και την ευελιξία που απαιτούνται για να επιτυγχάνετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Σχεδιασμένος με γνώμονα την ευκολία του χρήστη, αυτός ο μεγεθυντικός φακός που φοριέται στο κεφάλι δεν είναι μόνο λειτουργικός αλλά και άνετος, καθιστώντας τον ιδανικό για παρατεταμένη χρήση. Η φωτεινότητα της λάμπας LED μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, παρέχοντας την ιδανική ποσότητα φωτός για κάθε περίσταση. Ο MagniVisor™ Deluxe είναι κάτι περισσότερο από ένας μεγεθυντικός φακός- είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των χομπίστες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “MagniVisor™ with 4 Lenses (1.5x – 2x – 2.5x – 3x) – Carson”