BoaPod™ Flexible Leg Travel Tripod – Carson

45.00

Mε προσαρμογέα smartphone γενικής χρήσης και ασύρματο τηλεχειριζόμενο κουμπί κλείστρου Το τρίποδο ταξιδιού με εύκαμπτο πόδι BoaPod™ είναι ο απόλυτος ταξιδιωτικός σας σύντροφος για να τραβήξετε την τέλεια λήψη.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: TR-050 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Διαθέτοντας τρία πλήρως ευέλικτα πόδια, έναν προσαρμογέα smartphone γενικής χρήσης και ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο κλείστρου, αυτό το τρίποδο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως smartphones, φωτογραφικές μηχανές, tablet και άλλα. Ο συμπαγής, ελαφρύς σχεδιασμός του και η στιβαρή λαβή από καουτσούκ εξασφαλίζουν σταθερότητα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια, vlogging και φωτογράφηση σε εξωτερικούς χώρους. Με μια ρευστή κεφαλή με σφαιρική κεφαλή 360° για ομαλές προσαρμογές και καθολικές επιλογές τοποθέτησης, το BoaPod™ προσαρμόζεται σε όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

  • Πλήρως εύκαμπτα πόδια – Το BoaPod™ διαθέτει τρία πλήρως ρυθμιζόμενα, εύκαμπτα πόδια που μπορούν να στρίβουν, να τυλίγονται και να αγκιστρώνονται γύρω από ανώμαλες επιφάνειες, όπως κλαδιά δέντρων ή φράχτες, παρέχοντας σταθερότητα σε σχεδόν οποιοδήποτε έδαφος.
  • Καθολική συμβατότητα – Αυτό το τρίποδο ταξιδιού περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα smartphone γενικής χρήσης που ταιριάζει στα περισσότερα νεότερα μοντέλα, καθώς και συμβατότητα με φωτογραφικές μηχανές DSLR, κάμερες δράσης, tablet και οπτικά, καθιστώντας το μια εξαιρετική βάση πολλαπλών χρήσεων.
  • Συμπαγές και ελαφρύ – Με βάρος λιγότερο από ένα κιλό και ύψος λίγο πάνω από ένα πόδι, το BoaPod™ είναι εξαιρετικά φορητό, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια, vlogging και υπαίθριες περιπέτειες. Πάρτε το οπουδήποτε χωρίς ταλαιπωρία.
  • 360° Fluid Ballhead – Η αποσπώμενη κεφαλή με σφαιρική κεφαλή προσφέρει ομαλή περιστροφή 360 μοιρών, ενώ οι δύο βίδες καθολικής τοποθέτησης ¼ παρέχουν ευέλικτη τοποθέτηση για διάφορες συσκευές, επιτρέποντας την απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των λειτουργιών οριζοντίου και πορτραίτου.
  • Ασύρματο τηλεχειριστήριο κλείστρου – Καταγράψτε εκπληκτικές φωτογραφίες με ευκολία χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο κλείστρου, το οποίο σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από απόσταση χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας, ιδανικό για φωτογράφηση άγριας φύσης, ομαδικές λήψεις και πολλά άλλα.

Σας παρουσιάζουμε το τρίποδο ταξιδιού με εύκαμπτο πόδι BoaPod™, το πιο ευέλικτο και φορητό τρίποδο που θα χρειαστείτε ποτέ. Είτε είστε φανατικός ταξιδιώτης, vlogger ή λάτρης της φωτογραφίας, το BoaPod™ έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να τραβήξετε την τέλεια λήψη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του διαθέτει τρία πλήρως εύκαμπτα πόδια που μπορούν να στρίβουν, να τυλίγονται και να λυγίζουν για να προσαρμόζονται σε ανώμαλες επιφάνειες, όπως κλαδιά δέντρων, βράχια ή κιγκλιδώματα, παρέχοντας μια σταθερή βάση όπου κι αν βρίσκεστε. Η στιβαρή λαστιχένια λαβή σε κάθε πόδι εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα, ώστε να μπορείτε να στήνετε τη λήψη σας με σιγουριά. Το BoaPod™ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τρίποδο- είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Με τον καθολικό προσαρμογέα smartphone, αυτό το τρίποδο είναι συμβατό με τα περισσότερα σύγχρονα smartphones, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών μοντέλων όπως το iPhone και η σειρά Galaxy. Είτε τραβάτε φωτογραφίες σε οριζόντιο είτε σε πορτρέτο, η ρυθμιζόμενη βάση τηλεφώνου και η ρευστή σφαιρική κεφαλή 360° διευκολύνουν την τοποθέτηση της συσκευής σας ακριβώς όπως τη θέλετε. Αλλά η ευελιξία δεν σταματά εδώ: Το BoaPod™ λειτουργεί επίσης άψογα με φωτογραφικές μηχανές DSLR, κάμερες δράσης, tablet και άλλα οπτικά μέσα, καθιστώντας το μια εξαιρετική βάση για ανάγνωση ή προβολή. Για εκείνες τις φορές που πρέπει να απαθανατίσετε την τέλεια στιγμή από απόσταση, το BoaPod™ περιλαμβάνει ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο κλείστρου. Αυτή η βολική λειτουργία σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας, ιδανικό για ομαδικές λήψεις, selfies ή φωτογράφιση άγριας φύσης όπου δεν θέλετε να ενοχλήσετε το θέμα σας. Το τηλεχειριστήριο συνδυάζεται εύκολα με το smartphone σας και λειτουργεί από απόσταση, δίνοντάς σας την ελευθερία να βρίσκεστε μέσα στη λήψη ή να απαθανατίζετε τη δράση από μακριά. Το BoaPod™ υπερέχει επίσης ως βάση για tablet, eReaders και βιβλία. Απλά λυγίστε τα πόδια για να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για τη συσκευή σας και απολαύστε ανάγνωση ή προβολή χωρίς χέρια. Οι βίδες καθολικής τοποθέτησης καθιστούν εύκολη την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συσκευών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε το BoaPod™ στις ανάγκες σας εν κινήσει.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “BoaPod™ Flexible Leg Travel Tripod – Carson”