Stuff-It™ Orange – Carson

9.00

Θήκη με πανί καθαρισμού φακών από μικροΐνες. Το πολύχρωμο πανάκι καθαρισμού φακών μικροϊνών Stuff-It™ είναι ένα πρακτικό εργαλείο για να διατηρείτε τα οπτικά σας, τα γυαλιά και τις οθόνες σας πεντακάθαρα.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: SN-40OR Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Σχεδιασμένο με μια συμπαγή, φορητή θήκη και ένα κλιπ καραμπίνερ, είναι εύκολο να συνδεθεί στο ταξιδιωτικό σακίδιο, την τσάντα της φωτογραφικής μηχανής ή το μπρελόκ σας. Το πανί μικροϊνών αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη, τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις μουτζούρες χωρίς να γρατζουνίζει. Το πανί είναι μακράς διάρκειας και επαναχρησιμοποιήσιμο: βγάλτε το όταν χρειάζεται και βάλτε το πίσω στη θήκη όταν τελειώσετε. Φροντίδα: Πλύνετε το ΣΤΡΩΜΑ στο χέρι μόνο με ήπιο απορρυπαντικό. Σημείωση: Δείτε τα μοντέλα μας SN-10 ή SN-80, για μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη, αντίστοιχα.

  • Προσαρμογή με κλιπ καραμπίνερ – Προσαρμόστε το εύκολα στο σακίδιο ταξιδιού σας, στο σακάκι, στη θήκη των κιάλων ή στο μπρελόκ σας.
  • Συμπαγές και φορητό – Ο συμπυκνωμένος σχεδιασμός επιτρέπει το εύκολο ταξίδι και τον γρήγορο καθαρισμό.
  • Μαλακό πανί μικροϊνών – Καθαρίζει σκόνη και υπολείμματα, δακτυλικά αποτυπώματα ή μουτζούρες χωρίς γρατζουνιές.
  • Μακράς διάρκειας και επαναχρησιμοποιήσιμο – Απλά βγάλτε το συνημμένο πανί φακού από την προστατευτική θήκη για να το χρησιμοποιήσετε. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, βάλτε το πανί φακού πίσω στη θήκη.

Το πολύχρωμο πανί καθαρισμού φακών Stuff-It™ Microfiber Cleaning Cloth είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους εκτιμούν τα κρυστάλλινα καθαρά οπτικά και τις πεντακάθαρες οθόνες. Είτε είστε φανατικός φωτογράφος, είτε συχνός ταξιδιώτης, είτε απλά κάποιος που του αρέσει να διατηρεί τα γυαλιά και τις ηλεκτρονικές συσκευές του σε άψογη κατάσταση, αυτό το πανί καθαρισμού φακών 6,25 «x6,25» έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Το πανί έρχεται σε μια συμπαγή, φορητή θήκη που είναι τόσο κομψή όσο και λειτουργική, επιτρέποντάς σας να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Ο πολύχρωμος σχεδιασμός του όχι μόνο διευκολύνει την εύρεσή του στην τσάντα σας, αλλά προσθέτει και μια πινελιά προσωπικότητας στον εξοπλισμό σας. Η θήκη διαθέτει ένα βολικό κλιπ καραμπίνερ, που σας επιτρέπει να τη συνδέσετε με ασφάλεια στο ταξιδιωτικό σακίδιο, την τσάντα της φωτογραφικής μηχανής ή το μπρελόκ σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πανί καθαρισμού είναι πάντα σε απόσταση αναπνοής όποτε το χρειάζεστε, είτε βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας, είτε σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, είτε εξερευνώντας μια νέα πόλη. Κατασκευασμένο από μικροΐνες υψηλής ποιότητας, το πανί καθαρισμού φακών Stuff-It™ είναι μαλακό και απαλό σε όλες τις επιφάνειες. Αφαιρεί αποτελεσματικά σκόνη, δακτυλικά αποτυπώματα, μουτζούρες και άλλες ακαθαρσίες από φακούς, οθόνες και γυάλινες επιφάνειες, χωρίς να αφήνει πίσω του γρατζουνιές ή ραβδώσεις. Όταν χρειάζεται να καθαρίσετε μια επιφάνεια, βγάλτε το πανί από τη θήκη του. Μόλις τελειώσετε, βάλτε το πίσω στη θήκη για ασφαλή φύλαξη. Η θήκη διατηρεί το πανί προστατευμένο από τη σκόνη και τη βρωμιά όταν δεν το χρησιμοποιείτε, ώστε να είναι πάντα έτοιμο να σας προσφέρει έναν πεντακάθαρο καθαρισμό όποτε το χρειάζεστε. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το πανί καθαρισμού είναι η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής του. Σε αντίθεση με τα μαντηλάκια μίας χρήσης που συμβάλλουν στη δημιουργία αποβλήτων, το πανί Stuff-It™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Όταν λερωθεί, απλά πλύνετε μόνο το πανί, αφήστε το να στεγνώσει και χρησιμοποιήστε το ξανά. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι διατηρεί την αποτελεσματικότητά του ακόμη και μετά από πολλαπλές χρήσεις και πλύσεις, καθιστώντας το μια βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη συντήρηση των οπτικών και ηλεκτρονικών σας συσκευών. Φροντίδα: Πλύνετε μόνο με το χέρι το ΣΚΟΥΠΙ με ήπιο απορρυπαντικό Σημείωση: Δείτε τα μοντέλα μας SN-10 ή SN-80, για μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη, αντίστοιχα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Stuff-It™ Orange – Carson”