3D Series™ Binoculars 10×42 mm – Carson

589.00

HD Aνθεκτικά στην ομίχλη και αδιάβροχα κιάλια με γυαλί ED σε Mossy.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: TD-042EDMO Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Τα κιάλια TD-042EDMO ανήκουν στη σειρά 3D/ED, κατασκευασμένα με γυαλί ED ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει τη χρωματική εκτροπή που εμφανίζεται όταν το φως περνά μέσα από ένα κιάλι. Αυτά τα κιάλια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ευκολία στη χρήση, αλλά είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο σκληρές υπαίθριες δραστηριότητες. Οι επιστρώσεις διηλεκτρικού πρίσματος των κιάλιων βελτιώνουν τη μετάδοση του φωτός, παρέχοντας καθαρές εικόνες υψηλής αντίθεσης που αναπαράγουν τα χρώματα με ακρίβεια. Ιδανικά για κυνήγι, παρατήρηση πουλιών και αθλητικές εκδηλώσεις, τα κιάλια TD-042EDMO αποτελούν το τέλειο δώρο για τον άνθρωπο της υπαίθρου στη ζωή σας.

  • Κατασκευασμένο με γυαλί ED – Το γυαλί ED μειώνει τον κίνδυνο χρωματικής εκτροπής, δηλαδή χρωματικών κροσσών που εμφανίζονται γύρω από αυτό που βλέπετε μέσα από τα κιάλια.
  • HD, ομίχλη και αδιάβροχο – Το σώμα είναι καθαρισμένο με άζωτο και σφραγισμένο με δακτύλιο Ο, προστατεύοντας τα κιάλια από το νερό και την ομίχλη.
  • Επικαλύψεις διηλεκτρικού πρίσματος – Οι επικαλύψεις διηλεκτρικού πρίσματος βελτιώνουν σημαντικά τη μετάδοση του φωτός και τη φωτεινότητα και παρέχουν καθαρές εικόνες υψηλής αντίθεσης.
  • Κιάλια εξαιρετικής ποιότητας – Η ελαστική θωρακισμένη επίστρωση προστατεύει αυτό το κιάλι από ζημιές όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, ενώ το γυαλί υψηλής ευκρίνειας, το γυαλί ED και οι επιστρώσεις διηλεκτρικού πρίσματος παρέχουν καθαρές εικόνες υψηλής ποιότητας όπου κι αν πάτε.
  • Ιδανικά κιάλια για την παρατήρηση πουλιών, το κυνήγι και πολλές άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. – Το TD-042EDMO είναι ο τέλειος σύντροφος σε κάθε περιπέτεια κατασκήνωσης, πεζοπορίας, κυνηγιού και παρατήρησης πουλιών

Προειδοποίηση: Η θήκη αυτής της συσκευής περιέχει μαγνήτες, οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν τους βηματοδότες και τους εμφυτεύσιμους καρδιομετατροπείς απινιδωτές (ICD). Άτομα με βηματοδότες ή ICD δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “3D Series™ Binoculars 10×42 mm – Carson”